Όροι Χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις Χρήσης Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Γενικά
Οι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας www.globalpharmacy.gr και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν:
1. Τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος globalpharmacy.gr,
2. Τη χρήση των δεδομένων αυτών από το globalpharmacy.gr και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά και μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας. Η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων γίνει με τη δική σας σύμφωνη γνώμη και μόνο και αφορά αποκλειστικά τη διαδικασία ολοκλήρωσης των σκοπών λειτουργίας της παρούσας ιστοσελίδας και του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Χρήστης της ιστοσελίδας μας θεωρείται όποιος την επισκέπτεται με σκοπό την αγορά προϊόντος – προϊόντων που διατίθενται σε αυτή δηλαδή στο ηλεκτρονικό κατάστημα globalpharmacy.gr.

Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος globalpharmacy.gr, χαρακτηρίζονται όσοι προχωρούν σε εγγραφή προκειμένου να ολοκληρώσουν μια παραγγελία και να προχωρήσουν σε αγορά. Διαδικαστικά εγγράφονται ως Πελάτες μέσω της επιλογής “Νέος Χρήστης Εγγραφή” ή/και «Νέος Πελάτης» της αρχικής ιστοσελίδας του ιστότοπου ή/και μέσο της διαδικασία της “Δημιουργίας Λογαριασμού” και την αντίστοιχη αποδοχή τους από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα globalpharmacy.gr.

Ο πελάτης, από τη στιγμή που επιλέγει να προχωρήσει σε χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος globalpharmacy.gr αποδέχεται ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως βασικούς σκοπούς:
– την εύρυθμη κι αποτελεσματική εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα
– τη μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας,
και
– την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος

Το globalpharmacy.gr δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Όποτε επιλέγετε είτε μέσα από τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας είτε μέσα από τη διαδικασία τηλεφωνικής παραγγελίας να μας γνωστοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή/και τον αριθμό κινητού σας τηλεφώνου, επιλέγετε ταυτόχρονα τη χορήγηση και τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς. Το globalpharmacy.gr ποτέ δεν θα κάνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άλλους πέρα από τους αναφερόμενους στο παρόν κείμενο. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι για globalpharmacy.gr απολύτως ιερά κι επιθυμούμε να λειτουργούν αποκλειστικά προς δικό σας όφελος και με σεβασμό στην ατομικότητά σας και στην ελευθερία επιλογών σας.

Προκειμένου να είμαστε συνεπείς στις καθημερινές εξελίξεις της τεχνολογίας και να αναβαθμίζουμε συνέχεια τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες το ηλεκτρονικό κατάστημα globalpharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των παρόντων Όρων Χρήσεως, με αποκλειστική υποχρέωση της δημοσίευσής τους στο οικείο τόπο της ιστοσελίδας του και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών του. Η επιλογή μας αυτή σχετίζεται αποκλειστικά από το γεγονός της αμεσότητας στην υιοθέτηση πρακτικών βελτίωσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος globalpharmacy.gr.

Οι προσφορές που τρέχουν την ίδια περίοδο και αφορούν τα ίδια προϊόντα δεν μπορούν να συνδυαστούν (εκτός κάποιων εξαιρέσεων που θα επισημανθούν) επιπλέον να διευκρινίσουμε οτι οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων

Περιγραφή των υπηρεσιών
Το ηλεκτρονικό κατάστημα globalpharmacy.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων.
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες, αρκεί να έχει εγγραφεί μία φορά στην ιστοσελίδα εισόδου του ηλεκτρονικού καταστήματος ή και όχι, επιλέγοντας «Νέος Χρήστης Εγγραφή». Ο κάθε πελάτης εγγράφεται μόνο μία φορά.

Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (username) και Κωδικός Πελάτη (password) που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:
– Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του («Το Καλάθι μου»). Στο Καλάθι εμφανίζονται τα προϊόντα που ο πελάτης έχει επιλέξει να παραγγείλει. Ο Πελάτης μπορεί να προβεί σε παραγγελίες προϊόντων, των οποίων η επισκόπηση ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
– Να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.
– Να δει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας την πορεία εκτέλεσης αυτής και τα περιεχόμενά της.
– Να δει παλιές παραγγελίες του.
– Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του. όπως αυτά παρατίθενται λεπτομερώς παρακάτω.

Προσωπικά Δεδομένα
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά και μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας. Η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων γίνει με τη δική σας σύμφωνη γνώμη και μόνο και αφορά αποκλειστικά τη διαδικασία ολοκλήρωσης των σκοπών λειτουργίας της παρούσας ιστοσελίδας και του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το globalpharmacy.gr δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Tο globalpharmacy.gr δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων / προσωπικών δεδομένων χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Το globalpharmacy.gr θα διαγράφει τα στοιχεία αυτά από το αρχείο του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ο πελάτης απευθυνόμενος εγγράφως προς το globalpharmacy.gr έχει δικαίωμα ενημέρωσης για τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από αυτό, δικαίωμα αντίρρησης και διόρθωσης αυτών καθώς και δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν οποτεδήποτε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997).

Tο globalpharmacy.gr λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια του απορρήτου των επικοινωνιών του χρήστη/πελάτη και των μεταδιδόμενων πληροφοριών και δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εντούτοις το globalpharmacy.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και τη σχετική οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.

Όποτε επιλέγετε είτε μέσα από τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας είτε μέσα από τη διαδικασία τηλεφωνικής παραγγελίας να μας γνωστοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή/και τον αριθμό κινητού σας τηλεφώνου, επιλέγετε ταυτόχρονα τη χορήγηση και τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς. Το globalpharmacy.gr ποτέ δεν θα κάνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άλλους πέρα από τους αναφερόμενους στο παρόν κείμενο. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι για globalpharmacy.gr απολύτως ιερά κι επιθυμούμε να λειτουργούν αποκλειστικά προς δικό σας όφελος και με σεβασμό στην ατομικότητά σας και στην ελευθερία επιλογών σας.

Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω του globalpharmacy.gr, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που το globalpharmacy.gr καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις.